До 2020 року у Львові планують провести 100 міжнародних конференцій

13.04.2018 20:30   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

До 2020 року у Львові налаштовані провести 100 міжнародних конференцій. Як зазначають у ЛКП «Львівське конференц-бюро», місто уже має підтвердження щодо проведення престижних міжнародних конгресів на найближчі три роки, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Прес-конференція Порошенко та виклики для Львівської влади

«Торік Львів здобув право на проведення Міжнародного медичного конгресу товариства хірургів-герніологів Європи. А це – близько 400 закордонних гостей, – зазначає директорка комунального підприємства Ліна Остапчук. – А ми знаємо, що один конференц-делегат в середньому витрачає понад 100 доларів упродовж дня. Тож загалом лише одна міжнародна конференція принесе місту економічну вигоду в розмірі близько 6 млн грн».

За словами Ліни Остапчук, у Львові є стійка тенденція до постійного приросту в кількості заходів ділової гостинності.

«Львів дедалі частіше обирають для проведення тут статусних конференцій, і це закономірно, адже у місті – чудова атмосфера, потужний науковий потенціал, є співпраця бізнесу та влади. Проте робота у цій сфері не дає швидких результатів і перемог, зате сприяє інтелектуальному, професійному і соціально-економічному розвитку міст та країни в довгій перспективі», – додає вона.

Цього року у Львові проведуть комплексне дослідження ринку ділової гостинності. Головна мета опитування – створити «портрет» середньостатистичного делегата конференції, дізнатись, скільки часу він проводить у місті та скільки коштів витрачає, а також проаналізувати, наскільки комфортною є місцева екосистема – готелі, транспорт, кейтеринг тощо – для проведення ділових заходів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET