В урочищі на Рожнятівщині загубився 90-річний чоловік, який перебував у групі львівських туристів

16.04.2018 14:41   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 15 квітня, на могилі Шелиста, яка розташована в урочищі Яла, с. Осмолода, Рожнятівського району загубився чоловік.

Читайте також

71-річний стриянин заблукав у лісі під час збирання грибів
Хлопець, який пропав безвісти - повернувся додому

Про це повідомляє WestNews з посиланням на Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Так, втратив орієнтування гр. 1928 р.н., який перебував в групі туристів з м. Червонограда, Львівської області. О 19.00 год. до пошукових робіт було залучено Осмолодське ПРВ СПРЧ АРЗ СП.

Станом на 01.30 год. 16.04.2018 пошуки призупинено, зниклу особу не знайдено, на 07.00 год. 16.04.2018 заплановано заходи з продовження ведення пошукових робіт.

До слова, на Івано-Франківщині заблукав турист. О 21.24 год. рятувальники Ворохтянського ПРВ СПРЧ АРЗ СП У ДСНС в Івано-Франківській області (6 чол. 1 од. тех.) та Лазещинського ПРВ, Закарпатської області, виїхали для проведення спільних пошукових робіт заблукалого туриста. О 01.20 год. рятувальниками Лазещинського ПРВ, Закарпатської області, туриста знайдено між полонинами Гропа та Кузніцовська у задовільному стані та супроводжено його до с. Лазещина, Закарпатської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews