У Львові десятьох власників квартир оштрафують за пластикові вікна

24.04.2018 13:36   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові десятьох власників квартир оштрафують за встановлення пластикових вікон у будинках, які є історичними пам'ятками.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради, пише - Вголос.

Читайте також

У Львові оголосили кампанію по збору пластикових корків

Адміністративна комісія під головуванням Андрія Москаленка, заступника міського голови з питань розвитку, сьогодні розглянула 17 протоколів щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини власниками квартир на вул. Галицька, вул. Сербська, вул. Староєврейська, вул. Руська та пл. Ринок. Мова йде про встановлення пластикових вікон замість дерев'яних. Розгляд справ по 7 протоколах перенесли на доопрацювання. По 10 протоколах накладено штрафи на фізичних осіб у розмірі 850 грн і 1700 грн.

У міській раді наголошують, що вони готові співфінансувати вставлення дерев'яних вікон в будинках, які є історичною пам'яткою.

«Мета нашої комісії – не накласти максимальну кількість штрафів, а заохотити мешканців дбати про свій будинок, який є історичною пам'яткою, ставити дерев'яні вікна. Є програми співфінасування і ми готові допомогти і в різний спосіб сприяти мешканцям встановити деревні вікна», – наголосив Андрій Москаленко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос