Кілька тисяч паломників з'їдуться до Львова на зустріч спільноти Тезе

Кілька тисяч паломників з'їдуться до Львова на зустріч спільноти Тезе.

25.04.2018 20:30   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Зустріч відбуватиметься з 27 квітня по 1 травня 2018 року. Учасники житимуть разом із сім'ями львів'ян, у релігійних спільнотах та школах, пише - Твоє місто.

Читайте також

До Львова завітає близько 2000 паломників з України та Європи
 

З 27 квітня по 1 травня Львів прийматиме регіональну зустріч Тезе. Учасники житимуть разом із сім'ями львів'ян, у релігійних спільнотах та школах, інформує прес-служба ЛМР. Детальну програму зустрічі опублікував на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Павло Дроздяк.

Реєстрація триває. Усі деталі містяться на офіційному сайті. Зокрема, за посиланням можна переглянути практичну інформацію.

Якщо ви хочете стати приймаючою сім'єю для молодих паломників на 5 днів або якщо у вас виникли питання чи пропозиції, звертайтесь за номером +380731397192, пишіть на електронну скриньку lviv@taize.fr або приходьте у Львівський офіс Тезе – на Пекарську 13, щодня з 17:00 до 20:00.

Тезе – це селище у Франції, яке є осередком міжнародного християнського монашого згромадження, складається з близько 100 братів з усього світу. Ядром життя спільноти є проста молитва у формі коротких пісень, що чергуються із роздумами про Бога та читанням Біблії.

Основним завданням братів є організація міжнародних зустрічей для молоді, під час яких учасники спільно моляться, обговорюють духовні питання, відвідують лекції на різні теми. Зустрічі відбуваються як у самому Тезе, так і в інших містах у всьому світі. Наймасштабнішою є новорічна, окрім неї впродовж року відбуваються регіональні зустрічі, метою яких є об'єднання християнської молоді із сусідніх країн. Важливо, що зустрічі є екуменічними, тобто у них можна взяти участь незалежно від приналежності до конфесії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто