Місто Львів буде нагороджено європейським дипломом

25.04.2018 21:43   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

На сайті Парламентської асамблеї Ради Європи сьогодні з’явилась інформація про те, що Львів отримав перемогу в одній з номінацій та буде нагороджений європейським дипломом, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Президент України нагородив орденами та присвоїв звання п'ятьом діячам зі Львівщини

Окрім Львова, таку нагороду отримають міста Франції, Італії, Польщі, Німеччини, Литви, Туреччини, Словаччини. Парламентська асамблея Ради Європи номінувала й міста інших країн у різних номінаціях, зокрема нагородами честі.

Нагадаємо, нещодавно місто Львів брало участь у національному конкурсі «Молодіжна столиця України» та разом з іншими українськими містами позмагалося за статус найкращого міста для молоді. 16 лютого у Києві відбулась презентація учасників конкурсу, де Львів і отримав перше місце: Львів — молодіжна столиця України. Однак, окрім цього, Львову нещодавно було присвоєно також звання «Найспортивніше місто України».

Довідка

Премія Європи була створена у 1955 році і є найвищою серед тих, яка може номінувати європейське місто за свої дії в європейському просторі. Приз складається з трофею, медалі, диплома та стипендії, яка буде витрачена на навчальні візити до європейських інституцій для молоді з міста-переможця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо