Львівських підприємців зобов’язали демонтувати літні майданчики на вулиці Курбаса

26.04.2018 15:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Із 1 квітня по 1 листопада в межах міста щорічно працюють літні відкриті зони закладів громадського харчування. Проте, не всіма це зроблено на законних підставах.

Читайте також

На проспекті Чорновола відкрили спортивний майданчик, адаптований для людей з інвалідністю (Відео)

Скажімо, без відповідних дозволів облаштовано 2 заклади на свіжому повітрі по вулиці Курбаса. Облаштування тут відкритих площадок не передбачено, позаяк вулиця – пішохідна зона. Наразі, Галицька райдержадміністрація зобов’язала підприємців демонтувати ці майданчики до 30 квітня,
пише - .

За словами Андрія Зозулі, керівника Галицької райдержадміністрації: «Цю вулицю переобладнали у пішохідну зону, тут немає дороги, тротуарів, а встановлено лавки та висаджено дерева. Спецмайданчики для розвантаження вантажівок облаштовано з двох боків вулиці. Однак, підприємці без дозволів облаштували там літні майданчики. Рішенням РДА  заклади, що облаштували майданчики на вул. Курбаса, зобов’язано їх до 30 квітня демонтувати».

У разі невиконання рішення ради, Адміністративно-технічне управління змушене буде демонтувати зони у примусовому порядку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews