У Львові 20-річний водій на смерть збив дівчину

27.04.2018 14:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові, на перехресті вулиці Під Дубом та проспекта Чорновола автомобіль Volkswagen Jetta збив 17-річну дівчину, яка перебігала дорогу на червоне світло світлофора.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Дівчина загинула. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, пише - Status Quo.

ДТП сталася 26 квітня о 18:14, на регульованому перехресті вул. Під Дубом та пр. Чорновола. 20-річний водій автомобіля Volkswagen Jetta, житель м. Радехів, скоїв наїзд на пішохода, 2001 року народження, жительку м. Львова, яка перебігала дорогу на червоне світло світлофора.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм померла в кареті швидкої медичної допомоги.

«Для встановлення обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці просять очевидців та водіїв, котрі у цей час проїжджали перехрестям і чиї автомобілі обладнані відео реєстраторами, зголоситись на оперативну лінію 102. Будемо вдячні за допомогу», - зазначають правоохоронці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews