Фотографії українських воїнів нишком використали в антипрезидентській акції у Львові (Фото)

28.04.2018 11:48   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно у Львові пройшла акція по блокуванню магазину «Рошен», під час якої організаторами були без узгодження використані фотографії українських воїнів з ганебними підписами під ними.

Боєць ЗСУ Віктор Легкодух та його товариш Роман Панченко несподівано для себе виявилися «скаліченими дітьми» і учасниками блокування яку проводила одна із організацій Львова, пише - Гал-інфо.

Читайте також

У Львові презентували настільну історичну гру про історію ЗУНР

«Давно мене не переповнювала така злість від побаченого,де використали НЕЗАКОННО фото зі мною та Роман Панченко у своїх цілях. Яке ви взагалі мали право підписувати наші фотографії такими ганебними словами», - зазначив Віктор.

Герої АТО, чиї фото використали у агітаційних наліпках із підписом «скалічені діти війни», обурені, що їхні зображення використали у маніпуляціях.

«Найбільше мене заділо, що вони використали фотографію мене і мого друга, ще й назвали нас «скаліченими дітьми». Я професійний кадровий військовий, служив в 25 повітряно-десантній бригаді Дніпропетровської області. Саме зараз я готуюсь до участі в Іграх нескорених. 12 травня саме буду приймати участь у відборі», - зокрема в коментарі Гал-інфо розповів Віктор.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо