Травневі вихідні: Поліція закликала мешканців утриматись від провокативних акцій та заяв

30.04.2018 13:30   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці Львівщини у посиленому режимі забезпечуватимуть публічний порядок у період травневих вихідних – 28 квітня до 1 травня.

Читайте також

Провокація у Львові: невідомі розмалювали меморіальну стелу (Фото)

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - ZIK.

Очільник поліції Львівщини Валерій Середа закликав мешканців Львова та області бути взаємоввічливими та толерантними, не порушувати правопорядок, а також не використовувати заборонену символіку та утримуватись від провокативних акцій та заяв.

«У цей період правоохоронці Львівщини будуть переведені на посилений варіант несення служби, буде збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюватимуть експерти-вибухотехніки та кінологи – щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних і підозрілих предметів. На вулицях міст буде збільшено кількість патрулів», – повідомив В.Середа.

Разом з поліцейськими правопорядок на Львівщині забезпечуватимуть бійці Національної гвардії України та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. Основне, на що звертатимуть увагу правоохоронці – це попередження порушень публічного порядку, зокрема, у місцях проведення масових заходів.

«Закликаю мешканців Львова та області не порушувати публічний порядок, а у випадку якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102. Те ж стосується випадків виявлення підозрілих чи небезпечних предметів», – зазначив В.Середа.

Водіїв просять під час поїздок ретельно дотримуватись Правил дорожнього руху та не сідати за кермо напідпитку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK