У Львові патрульні затримали трьох злодійок, які обікрали перехожого

За підозрою у крадіжці грошей затримали трьох жінок.

30.04.2018 16:33   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 29 квітня, у Львові патрульні затримали двох мешканок Закарпаття та одну мешканку Хмельниччини. Їх підозрюють у викраденні грошей. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

Близько 22:00 екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на вул. Городоцькій три жінки викрали заявника 400 грн та понад 1000 російських рублів та втекли. Патрульні зустрілись із чоловіком і він описав жінок та вказав напрямок, куди ті побігли, пише - ZAXID.NET.

Інспектори передали орієнтування всім екіпажам та почали перевіряти прилеглі вулиці. Через деякий час екіпаж побачив трьох жінок, які змінили напрямок руху та пришвидшили хід, побачивши патрульних. Їх наздогнали та зупинили.

Жінок встановили в базі даних та з’ясували, що одна з них є мешканкою Хмельницької області, а інші дві мешканками Закарпатської області. Під час поверхневої перевірки в них виявили гроші у такій сумі, як і викрали у потерпілого.

Жінок доставили до Залізничного відділу поліції. Справу передали слідчим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET