Ветерани львівських «Карпат» і «Дніпра» зіграють товариський матч

08.05.2018 09:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 7 травня, о 17:00 на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках розпочнеться я товариський матч між ветеранами «Карпат» і «Дніпра».

Читайте також

У Львові футбольні фанати побили водія маршрутки

Про це повідомили в інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух», де також запевнили: «Вхід – вільний. Організатори матчу, на який з’їдуться футбольні зірки минулого зі Львова та Дніпра, – видатний тренер, голова комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич, президент футбольного клубу «Рух» (Винники) Григорій Козловський і Федерація футболу Львівської області», пише - Щоденний Львів.

В інформаційній службі «Руху» розповіли також: «Подивитися у понеділок, 7 травня, у Винниках і справді буде на кого. З Дніпра готуються до нас приїхати такі легендарні футболісти, як Володимир Багмут, Сергій Назаренко, Олег Таран, Євген Яровенко, Сергій Башкіров, Олег Шелаєв, Олександр Рикун, Микола Федоренко та інші. «Дніпро» цього року відзначає 100-річчя від часу заснування, тож і цей поєдинок ляже в канву святкування».

«Кольори «Карпат» захищатиме не менш зіркова компанія у складі таких відомих виконавців, як Анатолій Саулевич, Микола Лапко, Іван Павлюх, Андрій Сапуга, Андрій Тлумак, Олександр Чижеський, Роман Толочко, Андрій Покладок, Віталій Шумський, Любомир Вовчук, Богдан Стронціцький та інші, а також, як підсилення, президент «Руху» Григорій Козловський. Ветерани зіграють два тайми по 30 хвилин кожен. Цікаво, що організатор дійства Мирон Маркевич, чия кар’єра тісно пов’язана із цими двома клубами, планує вийти на футбольне поле по декілька хвилин і за «Карпати», і за «Дніпро», – повідомили також в інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews