Обвинуваченого у хабарництві львівського адвоката арештували з правом застави у ₴70,5 тис.

Адвоката затримали 8 травня біля приміщення львівської місцевої прокуратури №1, коли той передавав прокурору 5 тис. доларів.

11.05.2018 17:55   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський суд арештував на два місяці з правом внесення застави адвоката, якого обвинуватили у спробі підкупу прокурора. Як повідомила 10 травня прес-служба прокуратури Львівської області, Галицький райсуд Львова призначив адвокату 70,5 тис. грн застави, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

«Ухвалою слідчого судді Галицького районного суду Львова частково задоволено клопотання органу досудового розслідування та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів із визначенням застави у розмірі 70 480 грн. Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії з метою встановлення усіх обставин вчинення цього кримінального правопорушення», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Зазначимо, львівського адвоката затримали у вівторок, 8 травня, поблизу будівлі Львівської місцевої прокуратури №1 на вул. Богомольця, 9. Правоохоронці затримали чоловіка під час передачі прокурору 5 тис. доларів хабара. Наступного дня, 9 травня, адвокату офіційно повідомили про підозру у спробі дачі хабара.

За попередніми даними, адвокат запропонував прокурору хабар за підписання угоду про визнання вини із його підзахисним, якому інкримінують вчинення розбою. При цьому в угоді мав бути визначений іспитовий термін для відбування покарання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET