На Львівщині потяг насмерть переїхав 58-річного чоловіка

15.05.2018 21:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині вантажний потяг смертельно травмував чоловіка. Правоохоронці встановлюють обставини події. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

Читайте також

У Львові водій іномарки збив 67-річну львів'янку

В Пустомитівський відділ поліції 14 травня надійшло повідомлення про те, що близько 02.30 у селищі Щирець біля колії неподалік залізничної станції виявлене тіло літнього чоловіка, пише - Львівський портал.

Працівники поліції встановили особу загиблого – 58-річного місцевого мешканця. За попередніми даними, чоловік потрапив під вантажний електропоїзд.

Тіло загиблого скероване на експертизу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал