На Львівщині вижила жінка, яку намагався вбити власний чоловік

Чоловіка затримали.

16.05.2018 15:37   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Червонограді 43-річний чоловік напав на дружину и завдав їй множинних ударів ножем у живіт.

Читайте також

Замах на вбивство: мешканць Львівщини проведе 9 років за ґратами

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської обласі, пише - Status Quo.

Прокурорами органів прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами вчинення на Львівщині двох замахів на вбивства, внаслідок яких, незважаючи на ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень, потерпілі вижили.

Зокрема, минулого тижня у м. Червонограді 43-річний чоловік у власному домі напав на 42-річну дружину та завдав множинних ударів ножем у живіт, грудну клітку та інші частини тіла. Сварка між подружжям виникла під час побутового конфлікту на ґрунті ревнощів. Довести злочинний умисел до завершення чоловіку завадила сусідка, яка почула крик та прибігла на допомогу.

Іще один епізод трапився у Золочеві, де 75-річний місцевий мешканець наніс своєму 32-річному родичу три удари ножем, пошкодивши легені, шлунок, печінку та селезінку.

За цими фактами зареєстровано кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство).

Крім цього, жителю Червонограда обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а мешканця Золочева суд відправив під домашній арешт (у зв’язку із станом здоров’я та похилим віком). Досудове розслідування триває. Відповідно до вимог ст.68 КК України, у разі доведення вини, зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo