Житель Львова до смерті побив свою літню матір

17.05.2018 15:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У поліцію надійшло повідомлення від працівників однієї з львівських лікарень, що на «швидкій» до них доставили 90-річну львів'янку, у якої діагностували «важкі множинні травми». Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя пацієнтці не вдалося, пишуть - Надзвичайні Новини.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

«Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження жінці вдома завдав її 63-річний син. Зловмисника затримано в порядку, незабаром суд обере для нього запобіжний захід», – повідомляє прес-служба Нацполіціі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, не так давно на Закарпатті поліцейські розкрили страшне вбивство 42-річної мешканки міста Хуст. Рідну матір вбили її діти, після цього завернули тіло в покривало і майже три кілометри несли до річки на околиці міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews