За спробу дати хабар поліцейському суд оштрафував мешканця Львівщини на понад ₴10 тис.

Чоловік намагався уникнути відповідальності за вчинення адміністративного порушення.

20.05.2018 14:31   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Яворівський районний суд Львівської області призначив сплатити 10,2 тис. грн штрафу мешканцю Яворівщини. За уникнення адміністративної відповідальності чоловік намагався дати працівникові поліції 3 тис. грн хабара.

Читайте також

У Львові оштрафували власників 9 квартир за пластикові вікна у центрі

Як зазначено у вироку суду, який оприлюднено в Єдиному державному реєстрі судових рішень, обвинувачений, уродженець с. Старий Яр Яворівського району, 26 березня 2017 року намагався дати працівникові поліції хабар у розмірі 3 тис. грн. Гроші чоловік пропонував оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Яворівського відділку за уникнення відповідальності за вчинення адмінпорушення, яке передбачене ст. 51 Кодексу України про адміністративні порушення, пише - ZAXID.NET.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. Затриманий визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення і погодився сплатити 10,2 тис. грн штрафу.

14 травня Яворівський районний суд оголосив вирок: «Визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України та призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10200 грн».

Хабар, який вилучили, суд постановив конфіскувати в дохід держави.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET