Львівські медзаклади отримали нові УЗД-апарати

29.05.2018 21:26   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Їх отримали три обласні медичні заклади: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, Львівська обласна клінічна лікарня та Львівський обласний клінічний діагностичний центр.

Читайте також

Керівник Львівського обласного діагностичного центру Пукаляк назбирав 950 тисяч готівки

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише - Дивись.info.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, подія є успіхом, адже не так часто нам вдається отримувати дороговартісне обладнання для медичних закладів. А діагностичний центр – це та установа, яка концентрує в собі більшість висотехнологічного обладнання для діагностики дорослого населення.

Львівські медзаклади отримали нові УЗД-апарати

«Ми завершуємо проект «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області». Завдяки цьому проекту область змогла отримати обладнання, навчання медперсоналу, відкиття скринінгових центрів, оснащення онкоцентру та інших ЗОЗ на суму 10 млн.грн. Закупівлі проводились за міжнародними правилами, і завдяки певній економії, нам вдалося придбати додаткове обладнання для трьох обласних закладів охорони здоров’я та семи центральних районних лікарень», – зазначила директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

«Це апарат експертного класу, який дозволяє прицільно візуалізувати орган та досконало проводити обстеження на найвищому рівні», – наголосила Наталія Ференц, експерт департаменту охорони здоров’я з УЗД-діагностики.

Зазначимо, що вартість обладнання склала 4,5 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info