На Львівщині викрили інженера технагляду у махінаціях з бюджетом

30.05.2018 19:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Службовець затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 250 тисяч гривень.

Читайте також

Шахрайка «заробила» 170 тис. грн на махінаціях з квартирою

Оперативники управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими Городоцького відділення поліції за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури викрили факт неналежного виконання службових обов’язків у процесі освоєння бюджетних коштів, пише - Дивись.info.

Так, на капітальний ремонт заїздів між багатоквартирними житловими будинками з бюджету були виділені кошти. Разом з тим, проаналізувавши документацію щодо проведених робіт, поліцейські виявили ряд невідповідностей, зокрема, окремі елементи мощення, які були встановлені, не відповідали вимогам проектно-кошторисної документації.

Унаслідок цього було завищено вартість фактично виконаних робіт, що призвело до завдання збитків місцевому бюджету на суму у 259 тисяч гривень.

На підставі зібраних матеріалів про вчинення посадовою особою правопорушення інженеру технагляду повідомили про підозру за ч.2 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews