Шахрайка «заробила» 170 тис. грн на махінаціях з квартирою

29.05.2018 23:34   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

До пяти років «умовного» терміну ув'язнення засудили шахрайку, що видурила у мешканців Львівщини 170 тис. грн. Про це повідомили, у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Зловмисницю, 63-річну мешканку Стрийського району, викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками Стрийського відділу поліції та за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, пише - Гал-інфо.

Правоохоронці встановили, що шахрайка переконала знайомих вигідно придбати квартиру, оскільки оплату за неї готова була отримувати частинами.

Надалі, без укладення цивільно-правового договору, впродовж 2005 – 2006 років жінка отримала від покупців частину коштів на загальну суму у 171,7 тисяч гривень. Проте, у цей час квартира не була власністю шахрайки ще й перебувала у заставі відповідно до іншого іпотечного договору.

Зловмисниці було повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених  ч.4 ст.190 (шахрайство в особливо великих розмірах), та ч.2 ст.358 (підроблення документів) Кримінального кодексу України та обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Рішенням міськрайонного суду шахрайку було визнано винною у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та засуджено до позбавлення волі на строк п’ять років (з іспитовим терміном два роки). Одночасно судом зобов’язано засуджену стягнути на користь потерпілих незаконно отримані кошти у повному обсязі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо