Через Львівщину до Європи пробивалася велика група нелегалів

31.05.2018 08:27   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Минулої ночі співробітники Держприкордонслужби на Львівщині затримали велику групу нелегальних мігрантів. «Мандрівники», серед яких були жінки і діти, пробиралися в країни Європи, повідомили у прес-центрі ДПСУ, пише - Гал-інфо.

Читайте також

На кордоні затримали чергових мандрівників-мігрантів з Туреччини

Про появу в прикордонні невідомих осіб азіатської зовнішності, які рухалися в бік кордону, прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону довідалися завчасно.

Відразу на місце виїхала група реагування, а ділянку кордону прикрито додатковими нарядами. Крім того, прикордонники повідомили сусідні підрозділи і колег з Прикордонної варти Польщі.

Невдовзі у ході пошукових заходів прикордонники виявили 18 осіб. У більшості затриманих відсутні будь-які документи, що посвідчують особу. Охоронці кордону з’ясували, що 16 нелегалів є громадянами Іраку, а 2 – громадяни Туреччини. Крім того, серед «мандрівників» знаходилося 4 жінки та 2 дітей.

Наразі проводяться фільтраційні заходи та встановлюються всі обставини їхньої незаконної подорожі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо