У Львові патрульна врятувала життя бабусі, залізши по драбині на 4 поверх (Відео)

01.06.2018 14:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Увечері, 30 травня, у Львові патрульна 3 батальйону Наталія Кучерепа врятувала життя 82-річній жінці, у якої стався інсульт.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Львівщини, пише - Вголос.

Правоохоронцям стало відомо, що у квартирі на вулиці Трильовського перебуває 82-річна жінка, яка не відчиняє двері ще від ранку. 

«Потрапити до квартири можна було лише через вікно 4 поверху. Тоді на місце події приїхала бригада ДСНС, яка оцінила ситуацію та повідомила, що потрапити через вікно від сусідів змоги нема, а тому вони виставлять пожежну драбину.

Евакуаційні сходи не досягали потрібного вікна, проте патрульна 3 батальйону Наталія Кучерепа вирішила не очікувати та почала підніматися. Вже зверху, коли драбина закінчилася, хоробра патрульна підтягнулася та потрапила до квартири. Там лежала жінка та ледве ворушилася. Згодом з'ясувалося, що у неї інсульт. Інспектор впустила до квартири медиків, які госпіталізували жінку», – розповіли у поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews