Через укус змії жінка на Львівщині опинилася в реанімації

02.06.2018 22:48   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

Дедалі частіше медики фіксують випадки укусів людей зміями. Так, вчора, 1 червня, ще один такий стався у місті Сколе (Львівська область).

Читайте також

Метрова змія прикувала увагу школярів поблизу дитячого майданчика (Відео)
На Львівщині жінку вкусила змія
У Львові посеред міста повзала змія (Відео)

Близько опівночі в місцеву районну лікарні госпіталізували 58-річну місцеву мешканку. Жінку змія вкусила в праву ногу біля її власного будинку.

Наразі потерпіла реанімації, медики проводять усі необхідні заходи, повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише - PRESS-Центр.

Тим часом, рятувальники ДСНС України нагадують громадянам правила, які допоможуть уникнути укусів плазунів, адже наслідки можуть бути непередбачувані. Насамперед, потрібно знати місця їх найчастішого перебування. Змії поширені в заболочених місцевостях, біля зарослих озер і ставків, у горах та пустелях. Будучи нічними тваринами, удень вони ховаються в старих пеньках, копицях сіна, під каменями або стовбурами дерев. Саме тому до цих предметів краще не торкатися руками, а користуватися ціпком. Особливо уважними треба бути у занедбаних кар'єрах, серед кам`яних руїн, у закинутих будівлях.

Така ж обережність і виставлений вперед ціпок не зайві при швидкому русі по стежках, на яких змії люблять грітися в сонячний день. Дрімаючий плазун має дуже слабкий нюх і слух, тому раптова поява людини може перешкодити йому вчасно зникнути в траві, а біль від черевика, що придавив, змусить захищатися укусом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр