Весняний призов на Львівщині: скільки строковиків відправили на військову службу

03.06.2018 14:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 31 травня, на Львівщині завершився призов на строкову службу. Цьогорічний у Львівській області весняний призов виконали та до лав Збройних Сил України відправили 770 осіб. Про це у п'ятницю, 1 червня, під час брифінгу розповів начальник Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко, пише - Львівський портал.

За його словами, Львівщина впоралася із весняним призовом.

«Львівщина вкотре довела, що вона спроможна виконувати свої завдання за призначення. Призов область виконала та 770 юнаків були направлені в Збройні сили України та інші військові формування: прикордонні війська та війська Національної гвардії України. Проблемних нюансів, які були восени, цього року не виникали. Я думаю те, що ми восени робили деякі дії, то вони дуже вплинули на призов цієї весни. Бо багато громадян зрозуміли, що ховатися від військкомату марно. Однак були й такі ситуації, що не допускали на подвір’я, спускали собак на представників військових комісаріатів», – розповів він

Олександр Тіщенко також зазначив, що під час весняного призову своє планове завдання більш ніж на 100% виконали три райони Львівщини – Городоцький, Жовківський та Сокальський.

«Є також і райони, які своє планове завдання провалили – Старосамбірський, Червоноградський та Золочівський райони. Через це відбудуться деякі кадрові зміни. Так, військовий комісар Червоноградського військкомату звільняється в запас, військовий комісар Старосамбірського військкомату переведений на нижчу посаду, а по Золочівському районі питання буде вирішуватися»,- додав начальник Львівського обласного військового комісаріату.

Також Олександр Тіщенко відзначив, що цього річ є позитив по Львову. Сихівський район виконав своє планове завдання на 121%.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews