У Львові судитимуть головного бухгалтера навчального закладу

05.06.2018 13:47   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові судитимуть головного бухгалтера навчального закладу, яка підозрюється у розтраті та розкраданні коштів бюджету на суму у понад 600 тисяч гривень.

Читайте також

Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 викрили бухгалтера одного з навчальних закладів міста Львова.

Правоохоронці встановили, що 33-річна фінансистка впродовж 2010-2012 років завищувала розміри виплат з бюджету, необхідних для виплати заробітної плати та преміювання працівників закладу. Одночасно вона збільшувала розмір своєї заробітної плати, що підлягала зарахуванню на її картковий рахунок. Унаслідок цього нею було здійснено розтрату та привласнено кошти бюджету на суму у 615 тисяч гривень.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.5 ст.191 (розкрадання в особливо великих розмірах) КК України. Їй загрожує покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від семи  до  дванадцяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Від займаної посади жінку наразі увільнено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo