У центрі Львова з’явиться ще один паркінг

11.06.2018 08:58   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Депутати Львівської міської ради підтримали проект ухвали «Про затвердження об’єкта інвестування «Будівництво об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури (багаторівневого паркінгу) з реконструкцією існуючого громадського простору на вулиці Банківській», пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в четвер, 7 червня, в прес-службі Львівської міськради. Директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич доповіла на її пленарному засіданні сесії: «У зв’язку з необхідністю збільшення кількості паркомісць, зокрема у центральній частині міста, пропонуємо скористатися нашою ухвалою, яка затверджує «Положення про здійснення інвестиційної діяльності», і надати дозвіл департаменту економічного розвитку і департаменту містобудування на розробку інвестиційного проекту будівництва багаторівневого паркінгу з реконструкцією існуючого громадського простору на вулиці Банківській».

Гелена Пайонкевич доповнила: «Щоб не було жодних застережень, хочу нагадати, що в нас рішенням сесії затверджена комісія по відбору переможців інвестиційного конкурсу. Головою комісії є заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Генадій Васьків. Також до роботи комісії залучені представники депутатського корпусу. Після прийняття цієї ухвали, комісія визначить особу, якій нададуть право землекористування цією ділянкою, затвердить умови конкурсу і оголосить конкурс на найкращого інвестора. Сподіваюся, що до нас прийдуть інвестори, які збудують цей паркінг».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів