На Львівщині керівник виробництва, на якому покалічилися жінка, отримав строк

15.06.2018 16:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Кам'янка-Бузький районний суд ухвалив угоду про визнання винуватості керівника виробництва, на якому пекар залишилися без руки.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Нещасний випадок стався о 09:15 6 жовтня 2017 року в цеху для приготування тіста по вул. Львівська, 46 а в с. Жовтанці Кам'янка-Бузького району Львівської області. Пекар почала витягувати тісто через відкрите огородження пруфера, в результаті чого її праву руку зажало ланцюговим механізмом пруфера та відрізало на рівні нижньої третини передпліччя. Завідувача виробництва звинуватили у тому, що він не проконтролював роботу пекаря та допустив її до роботи, не переконавшись в безпечному веденні робіт.

Обвинувальний акт надійшов до суду разом з угодою про визнання винуватості від 27 квітня 2018 року між завідувачем виробництва та начальником Кам'янка-Бузького відділу Радехівської місцевої прокуратури. Відповідно з угодою, обвинувачений повністю визнав себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогост.335 КК України. Сторони погодили покарання у виді трьох років шість місяців позбавлення волі та звільнення від відбування покарання строком на 1 рік 6 місяців.

Суд ухвалив укладену угоду, призначив узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі строком три роки шість місяців та звільнив від відбування покарання, на підставіст.75 КК України, з випробуванням строком на 1 рік 6 місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews