Міський голова Львова пообіцяв створити та очолити комісію щодо незаконних забудов

24.06.2018 09:53   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У ЛМР запевнили: «У Львівській міськраді буде створено комісію щодо незаконних забудов у Львові. Її очолить міський голова Львова Андрій Садовий».

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-службі Львівської міськради. Міський голова Львова Андрій Садовий заявив сьогодні перед початком засідання виконавчого комітету ЛМР: «У нас достатньо успішно працювала комісія, яка мала врегульовувати всі проблемні питання з точки зору забудов. На превеликий жаль, ця комісія останнім часом не збиралася. В мене наступна пропозиція – будь ласка, підготуйте проект розпорядження, я особисто очолю цю комісію», пише - Щоденний Львів.

Андрій Садовий доповнив: «Заступниками цієї комісії будуть всі заступники міського голови. Якщо пан Печенко має бажання, також ми його включимо в цю комісію. Потрібно, щоби комісія відновила свою активну роботу, і заплануйте перше засідання. Тому що з людьми треба спілкуватись і роз’яснювати, дивитись, що, де ми можемо змінити, поправити. І не допустити порушень чинного законодавства».

Міський голова Львова зазначив також: «Слава Богу, сьогодні вже нема тої ситуації з незаконними забудовами, яка була два роки назад, коли державні структури видавали дозволи, не думаючи. Сьогодні порядку є більше в тій царині. Але ще лишається спокуса певних забудовників не брати до уваги зауваження людей. Мешканці Львова є основою міста Львова, тому їхня позиція для мене є домінантою».

Як інформував «Щоденний Львів», львів’янка оголосила голодування з приводу забудов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів