У чоловіка, який вигнав стареньку матір на вулицю, на балконі виявили «врожай» коноплі

18.07.2018 18:34   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У Моршині сімейний дебошир вирощував коноплю на балконі. Нарковмісні рослини виявив дільничний офіцер поліції, який прийшов перевірити повідомлення про насильство у сім’ї. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області, пише - Львівський портал.

За словами заступника начальника Стрийського відділу поліції підполковника поліції Романа Вовка, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що 41-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, під час конфлікту із 74-річною матір’ю вигнав її з дому. Дільничний офіцер поліції, прибувши на місце події для з’ясування обставин, зауважив на балконі у зловмисника підозрілі рослини.

За словами зловмисника, він вирощував коноплю винятково для власного вжитку. Слідчо-оперативна група, прибувши за викликом дільничного, виявила у квартирі 23 рослини коноплі, а також глиняний глечик та скляну банку ємністю 1,5 л, вже наповнені висушеним «врожаєм».

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 с. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал