Інноваційне худі компанії зі Львова зібрало 20 тисяч доларів на Kickstarter

Худі вже встигли придбати люди з усього світу.

21.07.2018 20:32   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Українське худі, яке розробила компанія зі Львова, успішно зібрало необхідну суму на Кікстартері. Про це повідомляє прес-служба ЛМР, пише - 032.ua.

Худі вже придбали люди з усього світу — разом 170 покупців з різних країн: Японії, Нової Зеландії, Німеччини, Великої Британії, Італії, Греції, Австрії, Швеції, Франції, Данії, Польщі, Південної Африки, Канади, США та України.

Нагадаємо, команда зі Львова планувала зібрати за 30 днів 7 тисяч доларів та запустити першу партію у виробництво. Натомість, львівські розробники зібрали необхідну суму за добу. А за місяць українське худі зібрало вже 20 071 доларів.

«Syla» — інноваційне худі, що об’єднало в собі худі та дощовик, який можна сховати в комір, а ще він може слугувати подушкою під час переїздів в авто, поїзді, літаку чи автобусі. Розробники, якими виступає компанія «Авіація Галичини», вважають «Силу» ідеальним одягом для мандрів містом та горами.

Худі має багато функціональних кишень — сюди може вміститись все необхідне: від ключів та навушників до планшету і книги. Кишені пошиті з надміцної плащової тканини (100% поліестр), котра має водовідштовхуючі властивості, щоб зберегти речі мандрівника від вологи.

 

Перші покупці отримають худі вже 10 вересня. Аз27 липня продукт презентуватимуть вусіх брендових магазинах Авіації Галичини. Взагальний продаж худі планують запустити зжовтня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз