На Львівщині оштрафували жінку, яка побила чужу дитину

02.08.2018 11:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині на 510 гривень оштрафували жінку, яка нанесла три удари в обличчя та один удар ногою в сідниці дівчинці.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Подія сталася 27 квітня 2018 року близько 16:00 у с. Бишів Радехівського району Львівської області. Перебуваючи на території господарства на вул. Гостинній, обвинувачена вступила у словесний конфлікт із неповнолітньою, під час якого умисно долонею руки нанесла їй три удари в обличчя та один удар ногою в сідниці, завдавши фізичну біль та не спричинивши тілесних ушкоджень.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена вину визнала повністю, та у вчиненому щиро розкаялася. Потерпіла та її законний представник в судове засідання не з'явилися, остання подала в суд заяву про розгляд справи у їх відсутності, матеріальних та моральних претензій до обвинуваченої не має та при призначенні міри покарання обвинуваченій покладається на думку суду.

Обставинами, що пом'якшують покарання, суд врахував: повне визнання вини, щире каяття, особу обвинуваченої, яка кримінальне правопорушення вчинила вперше, та наявність на утриманні неповнолітньої дитини.

24 липня 2018 року Червоноградський міський суд Львівської області визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 126 КК України, та призначив їй покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 грн.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Львівської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.       


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo