Зремонтовану Личаківську відкриють у середині серпня

Відкриття запланували на 15 серпня.

07.08.2018 09:46   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Вулицю Личаківську для проїзду транспорту відкриють з 15 серпня. Про це на брифінгу повідомив міський голова Андрій Садовий. Також буде проведена робоча зустріч заступника міського голови з питань ЖКГ з мешканцями, активістами та депутатами.

Про це повідомила прес-служба Львіської міської ради, пишуть - Варіанти.

«По вулиці Личаківській фіналізуємо всі роботи. 15 серпня вже маємо відкрити вул. Личаківську для проїзду. Цього тижня буде робочий виїзд заступника міського голови Сергія Бабака, він візьме керівника району, профільних управлінців і буде публічна зустріч з мешканцями щодо ремонтних робіт на вул. Личаківській, щоб можна було фіналізувати, врахувати зауваження», – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що капітальний ремонт на Личаківській почався 25 березня 2017 року. Також раніше у міськраді повідомляли, що вулицю відкриють для проїзду з 1 вересня цього року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти