Діти навчатимуться неподалік Львова у відремонтованій музичній школі

28.08.2018 18:37   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 28 серпня, у селі Оброшине в Пустомитівському районі Львівської області відбулося відкриття відремонтованої дитячої музичної школи, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Понад 67 млн грн витратять на будівництво нової школи в Яворові
У Львові в школах і садках з батьків збирають до 4 млн грн
У львівських дитсадках та школах заборонили побори (Фото)

Про це повідомили у вівторок, 28 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У відремонтованому приміщення діти продовжать навчатися грі на духових інструментах, скрипці, сольфеджіо, фортепіано та інших музичних інструментах, а також вокалу. Привітав присутніх на заході перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський».

Ростислав Замлинський запевнив: «Школа – це осередок, де діти здобувають знання, той скарб, який неможливо загубити, а лише примножити. Дякую викладачам, які тут навчають музичній грамоті дітей та сприяють тому, щоб діти збагачувались духовно та мистецько. Та справа, яку ви робите, буде завжди жити в творах та праці ваших учнів. Проте цього всього б не було, якщо ми б не мали можливості упродовж останніх років зреалізовувати багато проектів на території Львівщини. Це результати реформи децентралізації ініційованої Президентом України Петром Порошенком та реалізованої на місцях».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів