На Львівщині назвали середній дохід львівської сім'ї

03.09.2018 19:48   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Головне управління статистики у Львівській області назвало розмір та джерела доходів домогосподарств Львівської області

Читайте також

Тернополянам тепер легше дізнатися про свої доходи

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, середньомісячні загальні доходи пересічного домогосподарства Львівської області у 2017 році становили 9189 грн, пише - Status Quo.

Основним джерелом ресурсів домогосподарств була оплата праці, частка якої становила 59%. Вагомою складовою доходів домогосподарств є пенсії, стипендії та соціальні допомоги (включаючи пільги та субсидії), на які припало 18% сукупних ресурсів пересічного домогосподарства, доходи від особистого підсобного господарства та від самозаготівель становили 4%.

Середньомісячні сукупні витрати одного домогосподарства у 2017 році становили 8170 грн. Найбільш вагома стаття витрат домогосподарств - на харчування (57%). На купівлю непродовольчих товарів та послуг припало 39% усіх витрат, з них на оплату житла, комунальних продуктів та послуг - 13%.

Щоб не відчувати себе бідними, 56% домогосподарств вважали, що їх грошовий дохід повинен становити від шести до дев’яти тисяч гривень на одну особу в місяць, 14% – від десяти до дванадцяти тисяч гривень та ще 14% - понад шістнадцять тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo