Тернопільські пивовари побували на найбільшому заводі із виробництва холодильного обладнання в Європі, котрий відкрив Прем’єр-міністр

10.09.2018 22:29   Джерело: Тернопіль Наживо
Опубліковано : Патрік Скеля

У п’ятницю, 7 вересня, у Вінниці відкрили завод холодильного обладнання компанії UBC Group, який є найбільшим в Європі на даний час. Завод побудували всього за 816 днів.

В ході робочої поїздки до Вінниці участь у відкритті взяв і Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який власне і відкрив завод, пише - Тернопіль Наживо.

«Ми відкриваємо сучасне високоінтенсивне підприємство, достатньо конкурентне, що є результатом політики держави і місцевої влади щодо залучення і розміщення інвестицій саме в Україні. Я радію від того, що в Україні створюються нові підприємства, саме зараз створюється порядку 50 компаній, великих і потужних. І якщо говорити про Вінницю – на території індустріального парку», – сказав Гройсман під час урочистостей з нагоди відкриття заводу.

Представники від тернопільської пивоварні Опілля, на чолі з директором з маркетингу Володимиром Гомівкою, була на відкритті заводу на запрошення партнерів.

– Опілля збільшує потужності виробництва і розширює сітку магазинів збуту, тому ми зацікавленні в якісному холодильному обладнанні, які б повністю задовільняли, як наші вимоги, так і вимоги наших покупців. – сказав Володимир Гомівка. – Бажаємо партнерам процвітання і сподіваємося на подальшу надійну співпрацю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль Наживо