Львівські депутати відмовили у створенні 3 ОТГ на Стрийщині

19.09.2018 07:43   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Профільна комісія Львівської обласної ради не підтримала зміни до Перспективного плану Стрийського району, який передбачав утворення на території району трьох громад: Стрийської, Моршинської та Стрийсько-Нежухівсько-Дулібської.

Читайте також

На Львівщині виник скандал на виборах до ОТГ

Про це повідомляє Офіс реформ у Львівському РВ АМУ, пише - Status Quo.

Комісія Львівської облради з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури не підтримала зміни до Перспективного плану Стрийського району, який передбачав утворення на території району трьох громад: Стрийської, Моршинської та Стрийсько-Нежухівсько-Дулібської.

Наразі на території району існує лише Грабовецька ОТГ, і, за словами першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського, зміни до Перспективного плану не означали би її ліквідації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo