У Дрогобичі продемонструють сучасну військову техніку

12.10.2018 19:37   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У День захисника України у Дрогобичі продемонструють сучасну військову техніку.

Читайте також

Понад 40 звільнених у запас прикордонників-строковиків повернулись до Львова

Про це повідомляють «Джерела Трускавця», пише - Status Quo.

У Дрогобичі, 14 жовтня, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку і на вулиці Ковальській з 12:00 до 15:00 відбудуться заходи, присвячені Дню Захисника України. До участі у них будуть залучені військовослужбовці, сучасна військова техніка, що стоїть на озброєнні у військових підрозділах Дрогобича та регіону: 15 реактивного артилерійського полку ЗСУ (м. Дрогобич), Національної гвардії України (м. Львів), 80 десантно-штурмової бригади (м. Львів), 2 спеціального центру ШР ДСУ з НС (м. Дрогобич), які брали та беруть участь в зоні проведення АТО.

У рамках святкувань досвідчені кухарі на вогні військової польової кухні приготують смачний куліш, який зможуть скуштувати усі охочі. Також вперше в Дрогобичі буде розгорнутий мобільний польовий клуб на колесах на базі автомобіля «КрАЗ», де буде демонструватись художній фільм «Кіборги». Це багатофункціональна машина, оснащена фото-відео технікою, проектором, супутниковою антеною та невеличкою друкарнею, яка є на озброєнні Нацгвардії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo