На Львівщині оштрафували голову сільської ради

14.10.2018 15:20   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Голову Тростянецької сільської ради на Львівщині покарано за порушення вимог антикорупційного законодавства.

Читайте також

Самбірська міськрада за незаконне звільнення чиновниці з бюджету виплатить 25 тис. грн
Суд оштрафував депутата Львівської обласної ради за невчасно подану декларацію

Про це повідомили в четвер, 11 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Органами прокуратури Львівщини забезпечено участь прокурора у розгляді судом справи стосовно голови Тростянецької сільської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади Миколаївського району на Львівщині, яка без поважних причин несвоєчасно подала щорічну декларацію за 2017 рік. Таким чином вона вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частиною 1 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні право порушення (порушення вимог фінансового контролю)», пише - Щоденний Львів.

«Відтак, працівниками управління захисту економіки у Львівській області складено відповідний адміністративний протокол, який скеровано до суду для розгляду. За наслідками судового розгляду постановою Миколаївського районного суду правопорушницю визнано винною та застосовано стягнення у виді штрафу. Рішення суду набрало законної сили», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів