Лікарю, якого СБУ у Львові затримала на хабарі, повідомили про підозру

18.10.2018 09:39   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 17 жовтня, повідомлено про підозру головному лікарю однієї із поліклінік Львова, який отримав 500 доларів США неправомірної вигоди за сприяння у працевлаштуванні особи. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила речниця прокуратура Львівської області Юлія Шевченко, пише - Дивись.info.

Читайте також

Колишнього головного лікаря райлікарні на Львівщині підозрюють у розтраті 25 тисяч доларів
Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету

Підозру оголосили за ч.3 ст. 368 ККУ (Одержання хабара). Як ми вже писали, затриманим за вимагання хабара головний лікар однієї з поліклінік Львова виявився скандально відомий Юрій Токарєв, якого раніше двічі зупиняли за підозрою у нетверезому водінні. Він є головним лікарем 6-ї міської поліклініки.

Нагадаємо, співробітники Управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік, що підпорядкована управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Посадовець особисто вимагав від ветерана АТО 500 доларів США за працевлаштування медбратом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info