Замінування залізничного вокзалу у Львові: евакуювали 800 людей

«Вибуховий» ранок у Львові.

20.10.2018 11:47   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 20 жовтня, ранок для львів’ян розпочався «вибухово» – анонім повідомив про замінування залізничного вокзалу.

Читайте також

Через снаряд на території у селі евакуювали всю школу
120-міліметровий боєприпас лежав на вулиці Лукасевича
Рятувальники знешкодили знайдені на Львівщині артснаряди й міну

Як поінформував на сторінці «Варта 1»  у Фейсбук Ігор Зінкевич,  анонімне повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу міста надійшло сьогодні о 7.30. Поліція перекрила входи до вокзалу, на під’їзді виникли ускладненя в русі транспорту, прибули поліція і вибухотехніки, пише - LV Область.Онлайн.

За інформацією Світлани Добровольської, речника Головуправління Нацполіції області, після надходження повідомлення щодо замінування Головного залізничного вокзалу Львова, на місце надзвичайної події прибули експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінолог, інші спецслужби, котрі задіюються в подібних випадках.

У ході операції  евакуювали майже 800 осіб – персонал та пасажири. Після ретального обстеження приміщення вокзалу та прилеглої до нього території правоохоронці констатували – вибухонебезпечні предмети відсутні.

Правоохоронці з’ясовують  особу анонімного «жартівника», котрий повідомив неправдиву інформацію про замінування. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн