У Львові заарештували виробника амфетаміну

29.10.2018 19:22   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно зі слідчими Залізничного відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 викрили зловмисника, який виготовляв та збував психотропну речовину – амфетамін.

Про це повідомили в четвер, 25 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника, виявлено лабораторне обладнання та інгредієнти для виготовлення психотропної речовини амфетамін. Правоохоронці вилучили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною, схожу на амфетамін, прекурсори, фасувальний матеріал, електронні ваги, колби, хімічні реактиви, розчинники, градусники та шприци», пише - Щоденний Львів.

«Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, яка передбачає від шести до десяти років позбавлення волі. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою», поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів