У Дрогобичі розпочали будівництво міського кладовища

02.11.2018 11:31   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Дрогобичі розпочали будівництво міського кладовища на вул. Пилипа Орлика.

Читайте також

Вандали вкрали 50-кілограмовий вінок з меморіалу в Личаківському районі Львова
На Львівщині масово грабують родинні склепи на цвинтарях (Відео)
У Львові суд дозволив будівництво на старому єврейському кладовищі

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради, пише - Status Quo.

У Дрогобичі розпочали реалізацію проекту «Будівництво  міського кладовища  на вул. П. Орлика в м. Дрогобич Львівської області».

Реалізація проекту, за інформацією Департаменту міського господарства, запланована в три черги. Загальна вартість проекту становить  11042,655 тис. грн.

У 2018 році з міського бюджету Дрогобича виділено кошти в сумі 300 тисяч гривень для початку реалізації І черги проекту. До І черги, відповідно до проекту, входить благоустрій північної  частини  кладовища, а саме: проведення земляних  робіт  та облаштування підстилаючого і вирівнюючого шару  основи  з піску і щебеню.

Станом на сьогодні підрядна організація  ТзОВ «БК «Білдерпоінт» розпочала  роботи  з планування секторів  та підсипки  внутріквартальних  доріжок щебнем.

У проект плану на 2019 рік включено реалізацію ІІ черги — будівництво  міського кладовища на вул. П. Орлика вартістю 5300,0 тис. грн.

Виконання решти робіт заплановано на ІІІ чергу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo