На Львівщині протестувальники заблокували прикордонні пункти пропуску

25.11.2018 14:38   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Протестувальники перекрили пропускні пункти «Раву-Руська», «Краківець» та «Устилуг».

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді

Про це повідомили в неділю, 25 листопада, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фототорепортаж із прикордоння й розповіли: «Люди хочуть розуміння того, що їм зараз робити, пояснення і шлях – як усе зробити правильно, інші – обурені ситуацією і такими законами», пише - Щоденний Львів.

Нагадаємо, 25 листопада набрали сили так звані «закони про євробляхи», які напередодні підписав президент Петро Порошенко. Власники автомобілів на єврономерах, які є громадянами України не зможуть перетнути український кордон без сплати грошової застави у сумі, яку слід було би сплати за розмитнення.

Обидва законопроекти були офіційно опубліковані у газеті «Голос України» у суботу, 24 листопада, і відповідно вступили в силу в неділю, 25 листопада. Зміни, зокрема, стосуються правил перетину кордону резидентами України на автомобілях з іноземною реєстрацією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів