Пенсіонери не будуть платити за проїзд у львівських автобусах

29.11.2018 21:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Як стало відомо з повідомлення ЛОО ВГО «Всеукраїнська Асоціація автомобільних перевізників», львівські перевізники погодились на вимогу Львівської міської ради щодо безкоштовного перевезення пенсіонерів.

Читайте також

Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд

Про це повідомили в четвер, 29 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також уточнили: «Приватні автопідприємства, які обслуговують міські автобусні маршрути, прийняли рішення здійснювати безкоштовне перевезення пенсіонерів.за умови коригування тарифу», пише - Щоденний Львів.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий зазначив: «Вже довший час у місті ведуться перемовини та дискусії з перевізниками. Перевізники спочатку шантажем вимагали коригування тарифу, погрожуючи зупинити перевезення в місті. Позиція мерії була чіткою – мінімальне коригування тарифу можливе лише за умови, що усі приватні перевізники будуть безкоштовно возити пенсіонерів. Розуміємо, що зростає заробітна плата, витрати на паливо, але ми також маємо врахувати той факт, що сьогодні люди не готові плати набагато більше, особливо, пенсіонери. Ми вдячні комунальному перевізнику АТП-1, який весь цей час не зупинявся надавати таку послугу пенсіонерам безоплатно, попри фінансові збитки. Звичайно, ще одна умова ведення перемовин щодо коригування тарифу – це якість надання послуг».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів