Підлітка, який вдарив знайомого, примусово виховуватимуть

04.12.2018 11:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування щодо неповнолітнього, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Подія трапилась цьогоріч на початку жовтня у Золочеві.

Як було встановлено, 16-річний юнак, перебуваючи на одній із вулиць міста, під час раптово конфлікту вдарив кулаком у обличчя 15-річного знайомого.  

Зазначимо, що законодавством передбачена можливість виправлення неповнолітніх правопорушників (без покарання) шляхом застосування до них примусових заходів виховного характеру.

Відтак, враховуючи те, що злочин, вчинений неповнолітнім відноситься до категорії невеликої тяжкості, а юнак раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, місцева прокуратура звернулася до суду із клопотанням про звільнення підозрюваного від кримінальної відповідальності.

Натомість, прокуратура вимагала застосування до нього примусових заходів виховного характеру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews