Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Встановлюється місце перебування ще одного співучасника злочину.

01.10.2017 23:30   Джерело: ЗУНР.ІНФО
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, Франківським відділом поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 27-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), пише - ЗУНР.ІНФО.

Читайте також

53 набої до АК вилучила поліція в помешкані на Львівщині
Організаторам пікету на трасі «Львів-Рава-Руська» загрожує до 10 років позбавлення волі
Ледь приїхавши до Львова 37-річна жінка лишилася без гаманця та банківських карток

За попередньою змовою у групі осіб, зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, під час словесної суперечки, завдав 60-річному чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких потерпілий помер.

Франківський районний суд м. Львова, задоволив клопотання прокурора та обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Окрім цього, на даний час органом досудового розслідування встановлюється місце перебування ще одного співучасника злочину.

Довідково: санкція ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЗУНР.ІНФО