Новобранці-прикордонники на Львівщині вперше застосували АК-74

07.12.2018 17:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 5 грудня, на польовій навчальній базі Кінологічного навчального центру у Великих Мостах відбулося «бойове хрещення» строковиків призову «Осінь 2018» – юнаки здійснили перші постріли з автомата АК-74, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові чоловік стріляв у підлітків (Відео)

До цього моменту молоді воїни вивчали на заняттях з вогневої підготовки будову зброї, основи й правила стрільби з неї та умови виконання вправи. Під пильним керівництвом досвідчених викладачів солдати виконали початкову вправу стрільб та продемонстрували досить непогані результати, як для першого разу.

Основна мета таких занять – навчити молодих прикордонників впевнено та обережно поводитись зі зброєю, адже більшість з них вперше взяли до рук бойову зброю. Уже за декілька днів юнаки складуть Військову присягу та будуть направлені в підрозділи охорони державного кордону України.

Про це повідомили в середу, 5 грудня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також опублікували фоторепортаж із Великих Мостів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів