Три ставки на Львівщині віддали орендарям

19.12.2018 18:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час аукціону в оренду передали три водні об’єкти на території Львівщини.

Читайте також

У Жидачівському районі в місцевому озері знайшли потопельника
Хаос на дорогах і відсутність умов для відпочинку біля озера - враження львів'ян від перебування на Світязі

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, пише - Status Quo.

На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися 17 грудня у Департаменті екології та природних ресурсів, передано в оренду три земельні ділянки разом із водними об’єктами:

  • Ставок площею 0,4689 га, який розташований на території Лютовиської сільської ради (за межами населеного пункту) Старосамбірського району, на земельній ділянці площею 0,6252 га., який на даний час увійшов до Воютицької сільської ради Самбірського району;
  • Ставок площею 1,8502 га, який розташований на території Лютовиської сільської ради (за межами населеного пункту) Старосамбірського району, на земельній ділянці площею 2,1590 га., який на даний час увійшов до Воютицької сільської ради Самбірського району;
  • Ставок площею 1,0573 га, який розташований на території Новоміської сільської ради (за межами населеного пункту) Старосамбірського району, на земельній ділянці площею 1,7224 га.

Переможці земельного аукціону сплачуватимуть щорічно близько 10 тис. грн. до бюджетів відповідних сільських рад за оренду земельних ділянок разом із водними об’єктами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo