У Львові зарештували «гастролерів»-рецидивістів

20.12.2018 17:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники патрульної поліції затримали в приміщенні супермаркету трьох злодіїв.

У ніч на 18 грудня на оперативну лінію «102» зателефонував виконроб однієї зі львівських компаній, який повідомив, що з приміщення супермаркету, де виконуються ремонтні роботи, невідомі намагаються викрасти перфоратор, болгарку, зварювальний апарат та інші інструменти. Працівники патрульної поліції виявили на місці події трьох чоловіків і доставили їх у Сихівський відділ поліції, пише - Щоденний Львів.

Ними виявилися троє раніше судимих «гастролерів» – 27-річний харків’янин, 28-річним житель Харківської області та 23-річний житель Черкас. Стосовно них відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає за крадіжку позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Суд уже обрав затримани міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це повідомили в середу, 19 грудня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали злодіїв у недобудованому супермаркеті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів