У кого найбільший вплив на Львівщині?

Студія «Текст медіа консалтинг» з’ясувала, у кого на Львівщині був найбільший авторитет та вплив на ситуацію в регіоні у 2018 році.

29.12.2018 18:51   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Найвпливовішими політиками стали голова ЛОДА Олег Синютка, мер міста Андрій Садовий та депутат від БПП «Солідарність» Богдан Дубневич, пише - Гал-інфо.

Серед громадських діячів найбільший авторитет мали депутат ЛМР Ігор Зінкевич, волонтерка Шелестак Наталія та правозахисник Мирослав Маринович.  

Поміж спеціалістів львів’яни найбільше довіряють головному архітектору міста Юліану Чаплінському, адковатові Олегу Мицику та засновнику холдингу «!FEST» Худо Андрієві. 

Також «Текст медіа консалтинг» у своєму дослідженні визначили інформаційні преференції мешканців Львівщини. Так, найпопулярнішим джерелом новин є телебачення, далі соцмережі та інтернет-ЗМІ. Найвпливовішими львівським телеканалами названо ТРК «Люкс» та Перший Західний. Випуски новин каналу UA.Львів, у свою чергу, названо найменш заангажованими. 

Опитування проводилось серед 20 експертів – журналістів, політологів та соціологів. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо