У Львівській області на хабарі затримали директора підприємства

14.01.2019 18:37   Джерело: Інтерфакс-Україна
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській області затримали директора підприємства, який намагався дати правоохоронцям хабар у розмірі $2 тис. США, щоб уникнути відповідальності за розкрадання бюджетних коштів, повідомляє прес-служба Національної поліції області, пише - Інтерфакс-Україна.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років

В інформації повідомляється, що затримано керівника одного з підприємств, який намагався дати хабар працівникам Управління захисту економіки у Львівській області, щоб він і його дружина уникли відповідальності за розкрадання бюджетних коштів, виділених для капітального ремонту автодороги в області.

«За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (пропонування або надання неправомірної вигоди посадовій особі) КК України», - зазначили у відомстві.

Порушнику загрожує позбавлення волі на термін від трьох до шести років зі штрафом від 500 до 1 тисячі неоподатковуваних мінімумів та з можливою конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс-Україна